Lid van team: Hanzehogeschool

Blijf bij de les!

Om Alzheimer te voorkomen is het van belang om je brein gezond te houden en om je brein te trainen. Deze dag staat in het teken een leven lang leren.

Wij zijn Lex, Melissa, Nadine, Sander en Danique en volgen de minor Eventmanagement aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Op 22 mei organiseren wij een dag waarin twee werelden gecombineerd worden namelijk die van ouderen en jongeren. Tijdens deze dag kunnen opa's en oma's samen met hun kleinkinderen verschillende workshops volgen over technologie. De kleinkinderen gaan de opa's en oma's helpen met social media, GPS en meer duidelijkheid geven over de gevaren van internet. Aan het einde van de dag wordt er gezamenlijk oud hollandse gerechten gemaakt waar de opa/oma het kleinkind gaat helpen. Tussen de workshops door is er natuurlijk tijd voor spelletjes geschikt voor jong en oud.

Voor €7,50 per persoon heb je een geheel verzorgde middag met leuke workshops, lekker eten en heel veel gezelligheid!

Schrijf je snel in via: https://blijfbijdeles.registro.nl/register/start

De gehele opbrengst van de dag wordt gedoneerd aan het Alzheimer fonds Nederland.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 250 (0%)