Boter-kaas-en eieren fietstocht en wandelingen 2019

Mijn moeder heeft Alzheimer. Het is een vreselijke slopende ziekte met heel veel impact voor haar en de familie. Ik help graag mee aan meer bekendheid over deze ziekte en de ontwikkeling van een medicijn door het opzetten van deze actie.

Ik organiseer in de regio Krimpenerwaard wandelingen en fietstochten via mijn facebook site Patricia wandelt. Dit doe ik geheel vrijwillig en kosteloos, gewoon omdat ik het leuk vind om mensen te verbinden, te laten bewegen en een leuke dag te bezorgen.

Dit jaar organiseer ik wekelijks wandelingen en  heb ik op 5 april en 10 mei mijn "Boter-kaas-en eieren" fietstocht door de Krimpenerwaard gepland staan. De deelnemers worden gevraagd een vrijwillige bijdrage te doen na een wandeling en fietstocht. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan Alzheimer Nederland.

Ik dank jullie hartelijk!

Sportieve groetjes van Patricia Oskam

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

van totaal € 500 (23%)
Bekijk alle donateurs